Siirry sisältöön

Yritys

Yksilöllisen palvelun KLT-tilitoimisto

Tili- ja isännöintipalvelu Sirpa Korpi on vuodesta 1992 alkaen toiminut yksilöllisen palvelun tilitoimisto. Toiminimen puolella toiminta keskittyy 01.01.2021 alkaen asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidon ja hallinnollisten tehtävien toimeksiantoihin.

Tilitoimisto Korpi Oy on perustettu rinnalle ja aloittanut toimintansa 01.11.2020. Yritysasiakkaat on siirretty osakeyhtiön alle, samoin työntekijät ja muutoin toiminta jatkuu samalla tavalla kuin toiminimen yhteydessä.

Toimitilamme sijaitsevat Nokian keskustassa katutasossa ja toimiston edessä on ilmainen 2 tunnin pysäköintikiekon edellyttämä pysäköinti kadun varressa sekä kiekoton pysäköinti pihassa toimistolle varatuilla paikoilla.

Tarjoamme monipuolisia tilitoimisto- ja taloushallintopalveluja yli 25 vuoden kokemuksella pienille ja pienehköille yrityksille (kaikki yritysmuodot) sekä asunto-osakeyhtiöille. Tarjoamme palveluita joustavasti sekä Nokialaisille ja ympäristökuntien yrityksille.

Tilitoimistoyrittäjä Sirpa Korpi on suorittanut KLT-tutkinnon (taloushallintoalan asiantuntijatutkinto) vuonna 1989 ja päivitämme osaamistamme jatkuvasti. Yrityksessä kirjanpitäjänä työskentelevät laskentamerkonomi Pirjo Seppälä ja
laskentamerkonomi Merja Kivelä, jotka molemmat ovat suorittaneet Taloushallinnon ammattitutkinnon.
Tarjoamme luotettavaa, asiakasystävällistä ja yksilöllistä palvelua asiakkaan tarpeiden mukaan.

Aukioloajat:

ma-pe: 08.30-16.00
sopimuksesta myös muina aikoina